ОФК Пирин продължава двуразовите тренировки и през тази седмица, част от подготовката за предстоящия сезон във Втора лига. За пиринци предстоят два контролни мача, като утре от 19:00 на стадион “Христо Ботев” е двубоят с ЦСКА 1948. В събота зелените играят в Банско с едноименния местен отбор.
Четиримата чужденци, които са на проби с отбора, вчера преминаха специализиран преглед за физическото им състояние в медицинския център на ЮЗУ “Неофит Рилски”. Резултатите са им добри, като ще им се даде шанс за изява в следващите два мача.
Към отбор от днес се присъедини още едно потенциално ново попълнени – юношата на Левски и Славия – Мартин Динов.
Междувременно, на създадения специално имейл – newlogo@pirinfc.com, бяха получени над 30 отлични предложения за нова емблема на клуба. Благодарим на всички заинтересовани за положения труд и амбицията да помогната на ФК Пирин в новото начало и стъпка за по-добра разпознаваемост на благоевградския клуб.
Създаването на нов имидж за ФК Пирин Благоевград е приоритет в новосъздаващия се проект и отлична еволюционна стъпка към бъдещите участия на отбора в България, Европа и света.