ОФК Пирин загуби с 1:2 от втория отбор на Лудогорец, в мач игран днес на ст. Христо Ботев в Благоевград.
За Пиринци играха двамата чужденци Хуан Пабло и Крис Кюисе, като най-вероятно и двамата ще бъдат част от състава за пролетта. Участие взеха същото и двамата състезатели на проби – Кристиян Бешев и Мартин Димитров, но тяхното оставане в Пирин не е сигурно.
Орлетата получиха гол от контраатака още в първата част, след груба грешка в средата на терена, а от това се възползва Кольовлуев, който бе точен. Благов, Пабло и Янев тормозеха отбраната на гостите, но освен няколко по-опасни далечни удари, до чисто положение за Пирин не се стигна през първата част.
Лудогорци поведоха с два гола след дузпа, отсъдена от главния рефер Буров в началото на втората част. Ангелски сгреши и препъна нападател на гостите.
Зелените върнаха едно попадение 15 минути преди края, когато след хубава контраатака Топузов отбеляза единствения гол за Пирин.
Пиринци доиграха мача с 10 човека, след като Михайлов получи контузия в глезена.
В края на срещата гостите получиха отново дузпа, след нарушение на Митев, но дошлият на проби колумбийски вратар Даниел вещо я спаси.
В мача не взеха участие Златинов, Мутавджийски и Емил Петров.
Състав на Пирин : Яначков, Димитров, Гуцев, Пушкаров, Кюисе, Бешев, Костадинов, Пабло, Благов, Янев и Грозданов. След почивката в игра влязоха още: Ангелски, Даниел, Митрев, Цолев, Топузов, Михайлов, Ангелов, Георгиев.