ОФК Пирин няма право на повече грешки у дома. С това започна днешната пресконференция на старши треньора на орлетата Петър Златинов, ден преди важния мач с Монтана.
„Крайно разочаровани сме от загубените точки в Балчик. Един възможен и със сигурност по-малко футболен отбор от нас, който с малко помощ достигна до победа. На нас точките ни липсват основно от това, липса на опит и концентрация в детайлите, в тънките моменти. Нямаме повече място за отстъпление и грешки, срещу Монтана точките са много важни.“ , сподели Златинов пред медиите.
С проблеми от Балчик са Златинов, Благов, Костадинов и Вачев, като за тях ще се решава след последната тренировка днес. Мачът с Монтана е утре от 14:30 на ст. Христо Ботев.
Преди пресконференцията, управителят на ОФК Пирин Венко Попов подари чисто нов спортен екип на младия състезател от набор 2006 г. Ерик Филипов, който наскоро получи високо признание за таланта си. Заедно с други 15 деца в тази възраст, Филипов бе награден на ежегодната церемония, организирана от Асоциацията на българските футболисти, Министерството на младежта и спорта, Българския футболен съюз и Coca-Cola, за най-добър млад футболист.