Уважаеми приятели,

Празненствата по случай 100 годишнината от създаването на ФК Пирин продължават и през месец май!

И ние с гордост съобщаваме, че на официалния сайт на ФК Пирин – www.fcpirin.com всеки привърженик, приятел на клуба, настоящ или бъдещ рекламодател или спонсор, може да посети специалната ни платформа, изградена по повод 100 годишния юбилей на любимия клуб и да участва в социологическото проучване, което сме подготвили за вас, като заяви своя потенциален интерес към собственост и акции в клуба майка на толкова талантливи “орлета” от различни поколения.

Посети платформата “100-години Пирин” тук

В същото време съобщаваме, че „вторият кръг“ от юбилейният ни празник ще се проведе в сряда, 18 май, отново в клуб GOА, в центъра на Благоевград, където ще се съберем в приятелска атмосфера и с надеждата, че заедно може да направим всичко за доброто бъдеще на любимия ни футболен клуб. Първият сигнал ще бъде даден в 19:00 ч, а домакин на събитието отново ще бъде собственикът на ФК Пирин Пол Белогур.

Основна тема на събитието ще бъде: “Как да стана собственик или спонсор във ФК Пирин”. Но ще намерим отговор и на въпросите: „Какво означава придобиване на клубни акции“, „Коя е компанията собственик на акциите на ФК Пирин АД“.

Разбира се, ще дискутираме заедно и новата онлайн платформа – „100 години Пирин“!

Всеки привърженик и всеки, който се чувства близък до каузата Пирин е добре дошъл!

Да празнуваме заедно бъдещето на любимия ни отбор!

Облечете се в зелено и бяло и вземете вашето най-добро настроение!

Само Пирин!