1922-2022
100 години Само Пирин!
Телефон: +359 87 991 4003
Магазин: +359 88 977 1922
shop@fcpirin.com

Политика за поверителност - FC Pirin Blagoevgrad - Official website

Общи условия

Моля, прочетете внимателно тези Общи условия и правила, преди да използвате уебсайта https://fcpirin.com („Уебсайт“, „Услуга“), управляван от ФК Пирин Благоевград (в целия сайт наричани също „нас“, „ние“ или „нашият“). Уебсайтът на Пирин предлага цялата информация, инструменти и услуги, достъпни за потребителя, при условие, че приема и спазва всички условия, политики и известия, посочени тук.

Тези Условия се прилагат за всички посетители, потребители и други, които имат достъп или използват уебсайта. С достъпа и използването на Услугата Вие се съгласявате да бъдете обвързани от тези Условия. Ако не сте съгласни с някоя част от условията, тогава не използвайте Услугата.

Всички нови функции или инструменти, които са добавени към текущия магазин, също са предмет на Условията за ползване. Можете да прегледате най-актуалната версия на Условията по всяко време на тази страница. Ние си запазваме правото да актуализираме, променяме или заменяме всяка част от настоящите Условия, като публикуваме актуализации и / или промени на нашия уебсайт. Ваша е отговорността периодично да проверявате тази страница за промени. Продължаващото ви използване или достъп до уебсайта след публикуването на всички промени представлява приемане на тези промени.

Теми на тези условия и правила:

1. Условия за ползване (Условия).

2. Условия за продажба.

3. Поверителност и политика за бисквитки.

Нашите контакти: ул. Дабравска 1, 2700 Благоевград, България, +359 87 991 4003, Info@FCPirin.com, Info@PirinFC.com (всеки ден 9: 00-17: 00).

Условия за ползване

Съгласявайки се с тези Условия, вие заявявате, че сте на пълнолетие и сте ни дали съгласието си да разрешим на някой от непълнолетните ви лица на издръжка да използва този сайт.

Заглавията, използвани в това споразумение, са включени само за удобство и няма да ограничават или по друг начин да засягат тези Условия.

Покупките

Ако желаете да закупите всеки продукт или услуга, предоставени чрез уебсайта на Пирин („Покупка“), ще бъдете помолени да предоставите определена информация, свързана с Вашата покупка, включително, без ограничение, вашата лична информация (име, телефон, имейл адрес, доставка и данни за картата). Повече подробности за закупуването са в раздел 2 „Условия за продажба“.

Промени в услугите и цените

Цените за нашите продукти подлежат на промяна без предизвестие.

Ние не носим отговорност пред вас или пред трета страна за каквито и да е промени, промени в цените, спиране или прекратяване на Услугата.

Точност на информацията за фактуриране и сметка

Ние си запазваме правото да откажем всяка поръчка, която направите при нас. Ние можем, по собствено усмотрение, да ограничим или анулираме закупени количества на човек, на домакинство или по поръчка. Тези ограничения включват поръчки, направени от или под една и съща сметка на клиента, същата кредитна карта и / или поръчки, които използват същия адрес за фактуриране и / или доставка. В случай, че направим промяна или анулиране на поръчка, може да се опитаме да ви уведомим, като се свържем с имейл и / или адрес за фактуриране / телефонен номер, предоставен в момента на извършване на поръчката. Ние си запазваме правото да ограничаваме или забраняваме поръчки, които по наше единствено решение изглежда да се правят от дилъри, прекупвачи или дистрибутори.

Вие се съгласявате да предоставите актуална, пълна и точна информация за покупка и сметка за всички покупки, направени в нашия магазин. Вие се съгласявате незабавно да актуализирате вашия акаунт и друга информация, включително вашия имейл адрес и номера на кредитна карта и срокове на годност, за да можем да завършим транзакциите ви и да се свържем с вас при нужда. (За повече подробности, моля, прегледайте нашата политика за връщане).

Връзки на трети страни

Определено съдържание, продукти и услуги, достъпни чрез нашата Услуга, могат да включват материали от трети страни.

Връзките на трети страни на този сайт могат да ви насочат към уебсайтове на трети страни, които не са свързани с нас. Ние не носим отговорност за проверка или оценка на съдържанието или точността и не гарантираме, и няма да носим никаква отговорност или отговорност за материали или уебсайтове на трети страни или за други материали, продукти или услуги на трети страни.

Ние не носим отговорност за неуредици или вреди, свързани с покупката или използването на стоки, услуги, ресурси, съдържание или други транзакции, извършени във връзка с уебсайтове на трети страни. Моля, прегледайте внимателно политиките и практиките на трета страна и се уверете, че ги разбирате, преди да участвате в каквато и да е транзакция. Оплакванията, исковете, притесненията или въпросите относно продукти на трети страни трябва да бъдат насочени към третата страна.

Коментари на потребители, отзиви и други материали

Ако ни изпратите вашите коментари, рецензии, креативни идеи, предложения, планове или други материали, независимо дали онлайн, по електронна поща, поща или по друг начин (колективно, „коментари“), вие се съгласявате, че можем по всяко време , без ограничение, да редактираме, копираме, публикуваме, разпространяваме, превеждаме и използваме по какъвто и да е други начини коментарите, които ни препращате. Ние не сме и нямаме задължение да:

• поддържаме всякакви коментари;

• плащаме компенсации за всякакви коментари;

• да отговаряме на всякакви коментари.

Ние можем, но нямаме задължение да наблюдаваме, редактираме или премахваме съдържание, което определяме по собствено усмотрение за незаконни, обидни, заплашителни, клеветнически, порнографски, нецензурни или неуместни по друг начин или нарушаващи интелектуалната собственост на която и да е страна или тези Условия за ползване ,

Вие се съгласявате, че вашите коментари няма да нарушават никое право на която и да е трета страна, включително авторско право, търговска марка, поверителност, личностно или друго лично или защитено право. Освен това се съгласявате, че вашите коментари няма да съдържат лъжливи или по друг начин неправомерни, злоупотребяващи или нецензурни материали или да съдържат компютърен вирус или друг зловреден софтуер, който би могъл по някакъв начин да повлияе на работата на Услугата или на който и да е свързан уебсайт. Нямате право да използвате фалшив имейл адрес, да се преструвате на друг, освен себе си, или по друг начин да заблудите нас или трети страни по отношение на произхода на коментари. Вие носите пълна отговорност за всички коментари, които правите, и тяхната точност. Ние не поемаме отговорност и не поемаме отговорност за коментари, публикувани от вас или от трета страна.

Лична информация

Изпращането на вашата лична информация през магазина ще бъде описано допълнително в Политиката за поверителност.

Грешки, неточности и пропуски

Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Материалите на този сайт са предоставени само за обща информация и не трябва да се разчитат или използват като единствена основа за вземане на решения, без да се консултират с първични, по-точни, по-пълни или по-навременни източници на информация. Всяко разчитане на материалите в този сайт е на ваш собствен риск.

Понякога може да има информация на нашия сайт или в Услугата, която съдържа типографски грешки, неточности или пропуски, които се отнасят до съдържанието на сайта, описанията на продуктите, цените, промоциите, офертите, таксите за доставка на продукти, транзитните времена и наличността. Ние си запазваме правото да поправяме всякакви грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация или да анулираме поръчки, ако някоя информация в Услугата е неточна по всяко време без предварително уведомление (включително и след като сте изпратили поръчката си).

Ние не поемаме задължение да актуализираме, изменяме или изясняваме информация в Услугата, включително без ограничение, информация за цените, освен ако това се изисква от закона. В Услугата не трябва да се прилага определена актуализация или дата за опресняване, която да показва, че цялата информация в Услугата или на който и да е свързан уебсайт е променена или актуализирана.

Отказ от гаранции; Ограничаване на отговорността

Ние не гарантираме, не удостоверяваме или поемаме отговорност, че използването на нашата Услуга ще бъде непрекъснато, навременно, сигурно или без грешки.

Не гарантираме, че резултатите, които могат да бъдат получени от използването на услугата, ще бъдат точни или надеждни.

Вие се съгласявате, че от време на време можем да премахнем Услугата за неопределен период от време или да анулираме услугата по всяко време, без да Ви уведомяваме.

Изрично се съгласявате, че използването или невъзможността да използвате Услугата е на ваш собствен риск. Услугата и всички продукти и услуги, доставени ви чрез услугата, са (с изключение на изрично посочените от нас), предоставени „както е“ и „както е на разположение“ за вашата употреба, без никакво задължение, гаранции или условия от какъвто и да е вид, изрично или подразбиращо се, включително всички подразбиращи се гаранции или условия на продаваемост, продаваемо качество, годност за определена цел, трайност, име и неточност.

Условия за продажба

Искаме да сте доволни от покупката си. Ето защо, моля, прочетете внимателно настоящите Условия за продажба, за да сте запознати с правилата при закупуване на неща в нашия онлайн магазин.

Продукти или услуги

Някои продукти или услуги могат да бъдат достъпни изключително онлайн чрез уебсайта. Тези продукти или услуги могат да имат ограничени количества и подлежат на връщане или замяна само в съответствие с тези Условия за продажба.

Положихме всички усилия да покажем възможно най-точно цветовете и изображенията на нашите продукти, които се появяват в магазина. Не можем да гарантираме, че дисплеят на компютърния монинто на всеки цвят ще бъде точен.

Ние си запазваме правото, но не сме задължени, да ограничим продажбите на нашите продукти или Услуги на всяко лице. Можем да упражняваме това право за всеки отделен случай. Ние си запазваме правото да ограничим количествата на всички продукти или услуги, които предлагаме. Всички описания на продуктите или ценообразуването на продуктите подлежат на промяна по всяко време без предупреждение, по преценка на нас. Ние си запазваме правото да прекратим всеки продукт по всяко време.

Не гарантираме, че качеството на продуктите, услугите, информацията или други материали, закупени или получени от вас, ще отговори на вашите очаквания или че всички грешки в Услугата ще бъдат коригирани.

Точност на информацията за фактуриране и сметка

Ние си запазваме правото да откажем всяка поръчка, която направите при нас. Ние можем, по собствено усмотрение, да ограничим или анулираме закупени количества на човек, на домакинство или фирма. Тези ограничения могат да включват поръчки, направени от или под един и същ клиентски акаунт, същата кредитна карта и / или поръчки, които използват същия адрес за фактуриране и / или доставка. В случай, че направим промяна или анулиране на поръчка, може да се опитаме да ви уведомим, като се свържем с имейл и / или адрес за фактуриране / телефонен номер, предоставен в момента на извършване на поръчката. Ние си запазваме правото да ограничаваме или забраняваме поръчки, които по наше единствено решение изглежда да се правят от дилъри, дистрибутори или прекупвачи.

Вие се съгласявате да предоставите актуална, пълна и точна информация за покупка и сметка за всички покупки, направени в нашия магазин. Вие се съгласявате незабавно да актуализирате вашия акаунт и друга информация, включително вашия имейл адрес и номера на кредитна карта и срокове на годност, за да можем да завършим транзакциите ви и да се свържем с вас при нужда.

Връщания, възстановявания и замени

Ако продуктите, които сте закупили от нас, са дефектни, неправилно описани или различни от показаната проба, тогава ще изпълним законовите си задължения.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да бъде в първоначално състояние на продажба (неизползвано, немито или използвано по друг начин и с прикрепени оригинални етикети / етикет), в оригиналната опаковка и неотворено.

Може да бъдете помолени да предоставите лични данни за връщане или размяна. Тези подробности ще бъдат използвани за обработка на декларацията.

Разходите за доставка се заплащат от клиента за връщане на артикула / ите обратно в нашите съоръжения.

Предлагат се обмени за един и същ артикул с различен размер / цвят и няма да се налагат допълнителни такси (само разходите за доставка обратно). Ако новият артикул е различен продукт и има разлика в цената, може да се наложи да платите разликата или да получите частично възстановяване.

Моля, отворете и проверете покупката си в офиса за доставка и ако тя е повредена или с неправилен размер / цвят – изпратете я обратно и се свържете с нас, за да можем да разрешим проблема за вас.

Само след като артикулът бъде получен и потвърден, ще бъде изпратена замяна.

НЕ възстановяваме дефектни артикули, но ще ги заменим за СЪЩИЯ продукт.

Ако върнатият артикул не отговаря на нашите изисквания за „Връщания, Възстановяване и Замени“, поръчката Ви ще Ви бъде изпратена обратно и няма да бъдат обработени възстановявания.

Поверителност и политика за бисквитки

Тази Политика за поверителност и процедиране (Политика) описва личните данни, събрани или обработвани, когато използвате нашия уебсайт и неговите услуги. Той също така обяснява как вашите лични данни се използват, споделят и защитават, какъв избор имате относно вашите лични данни и как можете да се свържете с нас.

Моля, прочетете внимателно настоящата Политика, тъй като тя ще ви помогне да вземате информирани решения относно споделянето на личната си информация с нас.

Теми, включени в тази политика:

3.1. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ?

3.2. ЗАЩО И КАК ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ СЕ СЪХРАНЯВАТ?

3.3. СПОДЕЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА С НЯКОГО?

3.4. КОЛКО ДЪЛГО ДА СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

3.5. ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИ БИСКВИТКИ И ДРУГИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ?

3.6. ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ.

3.7. КАКВО Е НАШАТА ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ?

3.8. КАКВИ СА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ПРАВА?

3.9. ПРОМЕНИ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА?

3.10. ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ ПОЛИТИКА?

3.1. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ?

Молим Ви за определени лични данни, за да Ви предоставим исканите от Вас продукти или услуги. Ние събираме лична информация, която доброволно ни предоставяте, когато създавате акаунт, правите покупки, използвате услуги, заявявате получаване на комуникации, когато участвате в дейности в Сайтовете (публикувате съобщения в нашите онлайн форуми или влизате в състезания, конкурси или раздавания) или по някакъв начин взаимодейства с нас.

Личната информация, която събираме зависи от контекста на взаимодействието ви с нас и Сайтовете, избора, който правите, и продуктите и функциите, които използвате. Личната информация, която СЪБИРАМЕ, може да включва следното:

• Име и данни за контакт. Ние събираме вашето име и фамилия, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер и други подобни данни за контакт.

• Акредитивни данни. Ние събираме пароли, съвети за парола и подобна информация за сигурност, използвана за удостоверяване и достъп до акаунта.

• Подробности на плащане. Ние събираме данни, необходими за обработката на плащането ви, ако правите покупки, като например номера на платежния ви инструмент (като номер на кредитна карта) и кода за сигурност, свързан с вашия платежен инструмент.

Цялата лична информация, която ни предоставяте, трябва да бъде вярна, пълна и точна и трябва да ни уведомявате за всички промени в такава лична информация.

3.2. ЗАЩО И КАК използваме вашата информация?

Ние използваме лична информация, събрана чрез нашите Сайтове, за различни бизнес цели и я използваме по следните начини:

• да предоставите функциите на Сайта и Услугите, които поискате. Например, ако създадете акаунт или направите покупка, ще използваме информацията за контакт, която ни предоставяте, за да предоставим всички услуги на разположение и да общуваме с вас.

• да ви изпращаме маркетингови и промоционални комуникации. Ние и / или нашите маркетингови партньори на трети страни можем да използваме личната информация, която ни изпращате за нашите маркетингови цели, ако това е в съответствие с вашите маркетингови предпочитания. Можете да се откажете от нашите маркетингови имейли по всяко време.

• да ви изпраща административна информация. Може да използваме вашата лична информация, за да ви изпратим информация за продукти, услуги и нова функция.

• да работи, подобрява и поддържа нашия сайт, продукти и услуги. Например, когато правите покупка, ние използваме тази информация за счетоводство, одити и други вътрешни функции. Може да използваме лични данни за това как използвате нашите продукти и услуги за подобряване на потребителското ви изживяване.

• за изпълнение и управление на вашите поръчки. Ние използваме вашата информация, за да изпълним и управляваме вашите поръчки, плащания, връщания и обмени, направени чрез Сайтовете.

• да публикувате отзиви. Ние публикуваме препоръки на нашите Сайтове, които могат да съдържат лична информация. Ако искате да актуализирате или изтриете препоръките си, моля, свържете се с нас на nfo@pirinfc.com и не забравяйте да включите вашето име, местоположение на препоръки и информация за контакт.

• да Ви доставя целенасочена реклама. Можем да използваме вашата информация за разработване и показване на съдържание и реклама (и да работим с трети страни, които го правят), съобразени с вашите интереси и / или местоположение и за да измерим нейната ефективност.

• да поискате обратна връзка Може да използваме вашата информация, за да поискаме обратна връзка и да се свържем с вас относно използването на нашите Сайтове.

• за защита на нашия сайт. Можем да използваме вашата информация като част от усилията ни да запазим сигурността и сигурността на нашите сайтове (например за наблюдение и предотвратяване на злоупотреби с измами, незаконна употреба, нарушения на тези условия и за спазване на съдебни разпореждания, правителствени искания или приложимо законодателство).

• да отговаря на законовите искания и да предотвратява вредите. Ако получим правно искане, може да се наложи да проверим данните, които притежаваме, за да определим как да отговорим.

• за други бизнес цели. Може да използваме вашата информация за други бизнес цели, като например анализ на данни, идентифициране на тенденциите в използването, определяне на ефективността на нашите промоционални кампании и за оценка и подобряване на нашите Сайтове, продукти, услуги, маркетинг и вашия опит.

3.3. КОГА СПОДЕЛЯМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?

Ние споделяме и разкриваме вашата информация само в следните ситуации:

• Спазване на законите. Можем да разкрием вашата информация там, където по закон сме задължени да го направим, за да се съобразим с приложимото законодателство, исканията на правителството, съдебно производство, съдебно разпореждане или правен процес, като например в отговор на съдебно разпореждане или призовка (включително в отговор на държавните органи за изпълнение на изискванията за национална сигурност или правоприлагане).

• Жизнени интереси и законни права. Можем да разкрием вашата информация там, където смятаме, че е необходимо да разследваме, предотвратяваме или предприемаме действия във връзка с потенциални нарушения на нашите политики, заподозрени измами, ситуации, включващи потенциални заплахи за безопасността на всяко лице и незаконни дейности, или като доказателство в съдебни спорове, в които ние сме замесени.

• Продавачи, консултанти и други доставчици на услуги на трети страни. Можем да споделяме вашите данни с трети страни: доставчици, доставчици на услуги, изпълнители или агенти, които извършват услуги за нас или от наше име и изискват достъп до такава информация, за да вършат тази работа. Примери: обработка на плащания, анализ на данни, доставка на електронна поща, хостинг услуги, обслужване на клиенти и маркетингови усилия. Можем да разрешим на избрани трети страни да използват технология за проследяване на Сайтовете, което ще им позволи да събират данни за това как взаимодействате със Сайтовете във времето. Тази информация може да се използва за анализ и проследяване на данни, определяне на популярността на определено съдържание и по-добро разбиране на онлайн активността. Освен ако не е описано в настоящата Политика, ние не споделяме, продаваме, наемаме или търгуваме с Вашата информация с трети страни за техните промоционални цели.

• Бизнес преводи. Можем да споделяме или прехвърляме вашата информация във връзка или по време на преговори за всяко сливане, продажба на активи на дружеството, финансиране или придобиване на всички или на част от нашия бизнес на друга компания.

• Трети рекламодатели. Може да използваме рекламни компании на трети страни, за да показваме реклами, когато посещавате Сайтовете. Тези компании могат да използват информация за вашите посещения на нашия уебсайт (и) и други уебсайтове, които се съдържат в уеб бисквитки и други технологии за проследяване, за да предоставят реклами за стоки и услуги, представляващи интерес за вас.

• Бизнес партньори. Може да споделим вашата информация с нашите бизнес партньори, за да ви предложим определени продукти, услуги или промоции.

• Други потребители. Когато споделяте лична информация (например чрез публикуване на коментари, участия или друго съдържание в Сайтовете) или взаимодействате по друг начин с публичните зони на Сайта, такава лична информация може да бъде гледана от всички потребители и може да бъде публично разпространявана извън Сайта за постоянно ,

3.4. КОЛКО ДЪЛГО ДА СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?

Ние съхраняваме вашата информация толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, посочени в настоящите Общи условия и правила, освен ако законът не изисква друго.

Когато нямаме непрекъсната легитимна бизнес нужда да обработваме вашата лична информация, ние ще я изтрием или анонимизираме или, ако това не е възможно (например, тъй като личната ви информация е била съхранявана в архивни архиви), тогава ще съхраняваме сигурно вашата лична информация за да я изолираме от по-нататъшна обработка, докато изтриването е възможно.

3.5. ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИ БИСКВИТКИ И ДРУГИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Ние използваме браузър и базирани на мобилни бисквитки и други технологии за проследяване, за да събираме информация за това как работите с нашия Уебсайт.

Вашият браузър ни изпраща анонимна, статистическа информация, която може да се използва за подобряване на нашия уебсайт и услуги, подобряване на вашето пазаруване и запазване на нашия уебсайт в безопасност. Въпреки че повечето данни, събрани чрез браузъра ви, не се идентифицират, някои данни може да са свързани с вас. Последното се третира като лична информация.

Можем да използваме не-лична идентифицираща се информация по следните начини:

• За да ни помогне да разберем по-добре вашите нужди и предпочитания за пазаруване и да предоставим последователни, персонализирани услуги.

• Да ни помогне да разрешим проблеми и да подобрим нашия уебсайт, продукти и услуги.

• За да подобрите вашето пазаруване.

• Анализ на тенденциите и статистиката.

• За защита на сигурността или целостта на нашите уебсайтове и нашия бизнес.

Обща информация за това как посетителите взаимодействат с нашия уебсайт може да бъде събирана чрез различни методи, включително:

• Бисквитки. „Бисквитката“ е малък файл с данни, поставен на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате определен уебсайт. Бисквитките се използват по различни причини, включително: преброяване на посетители, идентифициране на предпочитанията на потребителите и проследяване на навигационните пътища на асоциирания уебсайт. Бисквитките не ни предоставят достъп до вашия компютър или устройство, нито каквато и да е лична информация за вас. Въпреки че можете да изтриете, деактивирате или откажете бисквитките, докато посещавате нашия уебсайт, моля, имайте предвид, че някои услуги или функции може да не са достъпни или да функционират правилно без тях

• Уеб маяци. Уеб маяк е мъничко, често прозрачно графично изображение, което се поставя на уебсайт или в имейл и се използва за наблюдение на поведението на потребителя, посещаващ уебсайта или получаване на имейла. Често се използват маяци в комбинация с бисквитки.

• Вградени скриптове. Вграден скрипт е програмен код, който е предназначен за събиране на информация за вашите взаимодействия с уебсайт (т.е. връзки, върху които кликнете, продължителност на времето, прекарано на страница, референтен сайт и т.н.). Кодът временно се изтегля на вашия компютър или устройство от нашия уеб сървър или от доставчик на услуги на трети страни. Тези скриптове са активни само докато сте свързани с уебсайтовете и след това са деактивирани или изтрити.

3.6. ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ.

Приложихме подходящи технически и организационни мерки за сигурност, предназначени да защитят сигурността на всяка лична информация, която обработваме.

Цялата информация, включително номера на вашата кредитна карта, се криптира и изпраща само през защитени интернет линии. В съответствие с Стандартите за сигурност на данните за индустрията на платежни карти (PCI-DDS), ние не съхраняваме информацията за вашата банка или кредитна карта.

Моля, никога не изпращайте информация за кредитната карта чрез имейл съобщение, тъй като комуникациите по електронната поща не винаги са защитени.

Моля, също така не забравяйте, че не можем да гарантираме, че самият интернет е 100% защитен. Въпреки че ще направим всичко възможно да защитим вашата лична информация, предаването на лична информация от и от нашите Сайтове е на ваш риск. Трябва да имате достъп до услугите само в защитена среда.

3.7. КАКВО Е НАШАТА ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ?

Сайтовете могат да съдържат реклами от трети страни, които не са свързани с нас и които могат да препращат към други уебсайтове, онлайн услуги или мобилни приложения. Не можем да гарантираме безопасността и поверителността на данните, които предоставяте на трети страни. Всички данни, събрани от трети страни, не са обхванати от тази политика за поверителност. Ние не носим отговорност за съдържанието или поверителността и практиките за сигурност и политиките на трети страни, включително други уебсайтове, услуги или приложения, които могат да бъдат свързани със или от Сайтовете. Трябва да прегледате политиките на такива трети страни и да се свържете с тях директно, за да отговорите на вашите въпроси.

3.8. КАКВИ СА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ПРАВА?

Ние разчитаме на вашето съгласие да обработим личните ви данни, вие имате право да оттеглите съгласието си по всяко време. Моля, имайте предвид обаче, че това няма да повлияе на законността на обработката преди нейното оттегляне.

Можете по всяко време да прегледате или промените информацията във вашия акаунт или да го закриете.

При вашето искане за закриване на вашия акаунт, ние ще деактивираме или изтрием вашия акаунт и информация от нашите активни бази данни. Въпреки това, някои данни могат да бъдат запазени в нашите файлове за предотвратяване на измами, отстраняване на проблеми, съдействие при разследвания, прилагане на нашите Условия и / или спазване на законовите изисквания.]

Бисквитки и подобни технологии: Повечето уеб браузъри са зададени да приемат бисквитки по подразбиране. Ако предпочитате, обикновено можете да изберете да настроите браузъра си да премахва бисквитките и да отхвърля бисквитките. Ако решите да премахнете бисквитки или да отхвърлите бисквитки, това може да повлияе на определени функции или услуги на нашите Сайтове.

Отказ от маркетинг по имейл: Можете да се отпишете от нашия маркетинг списък по електронна поща по всяко време, като кликнете върху връзката за отписване в имейлите, които изпращаме, или като се свържете с нас, като използвате данните, предоставени по-долу. След това ще бъдете премахнати от списъка с маркетингови имейли – все пак ще трябва да ви изпратим имейли, свързани с услугата, които са необходими за администриране и използване на вашия акаунт.

Можете да преглеждате, променяте или закривате акаунта си по всяко време.

3.9. ПРОМЕНИ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА?

Можем да променяме тази Политика от време на време. Ако направим промени, ще ви уведомим. Съветваме ви да прегледате Политиката, за да бъдете информирани за нашите информационни практики и начините, по които можете да помогнете за да защитите вашата поверителност.

3.10. ВЪПРОСИ ЗА ТОВА ПОЛИТИКА?

Ако имате въпроси или коментари относно тази Политика, изпратете ни имейл на Info@FCPirin.com или Info@PirinFC.com, обадете ни се на 359 87 991 4003 (всеки ден 9: 00-17: 00) или ни посетете (ул. Дъбравска 1, 2700, Благоевград, България).

Дата: Февруари 2020 г.