В събота, 27.11, от 15:15 ч. Пирин посреща Локомотив (Пловдив) в среща от 16-ия кръг на Първа лига.

Информация за билетите може да намерите тук

„Орлетата“ завършиха наравно 1:1 при гостуването си на Берое в миналия кръг и заемат 12-то място в класирането. От своя страна Локомотив (Пловдив) победи Локомотив (София) с 2:1 и е на седмо място в подреждането.

Двата отбора се срещнаха на 19.10 в Пловдив в отложен мач от третия кръг на първенството, като Локомотив спечели с 2:1. Георги Минчев и Димитър Илиев отбелязаха попаденията за домакините, а Станислав Костов се разписа за Пирин.
Предстоящият двубой, който ще бъде ръководен от Никола Попов със сигурност пропуска Мохамед Брахими, който ще изтърпи наказание от една среща.

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си за предстоящата среща пред www.fcpirin.com:
„Локомотив Пловдив е много добър отбор. Според мен това е отборът в най-добра форма в момента. Заслужават уважение за това, което направиха в последните две-три години, като мисля че в последните мачове отново разкриват своя потенциал по най-добрия начин. Играят атакуващ футбол и са уверени в своите възможности.

Ние трябва да надградим върху представянето си от мача с Берое миналата седмица, в който видяхме някои добри неща на терена, имахме и някои силни периоди. Трябва да се насладим на това домакинство, тъй като до края на календарната година остават само два мача в Благоевград. Надявам се да постигнем нужния ни резултат и зарадваме нашите привърженици“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни.