Николай Бодуров бе лишен от състезателни права за 7 срещи заради червения картон и инцидентите след него по време на двубоя срещу Хебър (Пазарджик) от първия кръг на пролетния дял от шампионата на Втора лига. Това стана ясно след днешното заседание на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Ето информацията, публикувана на сайта на БФС след днешното заседание на ДК относно наказанието на Николай Бодуров:

За получен червен картон – удар в главата на противников състезател в игрова обстановка, на основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 2 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 200 лева.

ПО ДОКЛАД

По доклад за наплюване на състезател, на основание чл.22, ал.2, б. И, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 100 лева.

По доклад за ритане на противников състезател, на основание чл.22, ал.2, б. Г, предложение 4 от ДП /2020-2021/, ДК наказва Николай Бодуров – състезател на ФК “Пирин” гр. Благоевград със спиране на състезателни права за 3 срещи и глоба в размер на 200 лева.

Решението на ДК към БФС може да видите тук