В събота, 03.10, Пирин гостува на Локомотив (София) в мач от 9-ия кръг на Втора лига. Двубоят на стадион „Локомотив“ е с начален час 15:15. Нашият тим е на 4-то място във временото класиране, на 3 точки от лидерите Локомотив и Кариана. „Орлетата“ са в серия от общо четири поредни победи във всички турнири. Главен съдия на срещата ще бъде Георги Давидов.
Ето какво сподели пред www.fcpirin.com за предстоящата среща мениджърът на Пирин Уорън Фийни:
„Ще бъде труден мач и това е ясно. Съперникът ни е на върха в класирането от началото на сезона и това не е случайно. Те са много добре организиран отбор.
Но както обикновено ние се съсредоточаваме върху нашия състав. Гледаме към предстоящия мач с увереност, точно както преди всеки друг двубой досега. Все още е доста рано, за да определяме тази среща като решаваща за развитието на шампионата. До края на сезона има доста време, доста футбол има да се изиграе.
Преди две седмици бяхме на 6 точки от първото място, а сега сме на 3. Предстоящият мач е важен, но няма да реши първенството.
Локомотив има много добри играчи. Имат добри играчи във всички линии. Но ние сме се подготвили добре. Ще бъде хубав мач. Очаквам битка между два добри отбора.
Искам играчите да покажат, това което показаха в последните четири мача. Серията ни е отлична, но аз знам, че всеки мач е отделно предизвикателство.
Ако се представим добре – съм сигурен, че ще вземем подобаващ резултат. Джордж Оукли и двамата карантинирани остават извън плановете ми.
Има лека умора в някои от момчетата, които играха във вторник за купата, но мисля че ще успеем да сглобим оптимален състав“, заяви Уорън Фийни.