Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели мнението си преди предстоящия двубой от 12-ия кръг на Втора лига срещу Литекс. Срещата на стадион „Христо Ботев“ е в понеделник, 2 ноември, от 15:30 ч. Заради епидемичната обстановка, двубоят ще се играе без публика. Срещата ще бъде излъчена на живо по Диема Спорт.
„Мачът с Литекс ще бъде труден. За съжаление двубоят ще се проведе без фенове. Съперникът ни загуби последния си мач, докато ние успяхме да вземем победата. Знаем, че Литекс ще се опита да се реваншира за поражението срещу Кариана.
Без фенове е трудно, но тук трябва да демонстрираме професионално отношение. Властите решиха да няма фенове и трябва да се уважава това решение. Феновете ще ни липсват, но сигурността и здравето на хората са над всичко. Трябва да направим всичко, за да спечелим предстоящия мач.
След срещата в Добрич казах, че съм доволен, но сега искам още по-добро представяне, защото все пак играем у дома. Да, нещата тръгнаха в правилната посока по отношение на играта. Това което показахме в последните два-три мача е позитивно. Но трябва да положим още усилия, да задържаме повече топката, да развиваме постоянно играта си в полето на съперника. Вярвам на отбора и на тези футболисти. Убеден съм, че ще вървим напред.
Гледах няколко мача на Литекс. Те се стараят да играят добър футбол. Това е опасен мач за нас. Нужна ни е максимална концентрация. Трябва да сме сигурни в своите действия, трябва да бъдем уверени в нашите възможности.
Джон Айина все още се възстановява от контузията, която получи по време на мача за купата с Берое. Ще очаквам до последно информация за неговото състояние и дали ще може да попадне в групата за предстоящия двубой“, каза Уорън Фийни.