Пирин постигна второ реми в контролите по време на лагера в Турция. Зелените стигнаха до 2:2 с ФК Македония Гьорче Петров в един интересен мач.
През първото полувреме орлетата владееха инициативата. Още в началото пресираха успешно съперника и създаваха проблеми на отбраната в червено. Златинов се възползва от подобно положение и отбеляза красиво попадение след отлична атака за 1:0 в 9-та минута. Македонците е окопитиха бързо, като създадоха опасно положение след грешка в отбрана на Пирин, но Ганев спаси отлично, избивайки в корнер, от който обаче произлезе изравнителното попадение, след създало се меле в 20-та минута.
В 26-та Златинов бе отново близо до гола, но ударът му от фаул без избит от вратаря.
Иван Вълчанов и Ивайло Михайлов създадоха чисто положение за гол в 33-та минута, когато бяха останали на отлична позиция, но грешни решения доведоха до пропуск.
Хендерсън пусна отличен пас към Михайлов в края на полувремето, но младият нападател се размина на милиметри с топката преди да нанесе удар.
Втората част започна с гол от съблекалнята за Македония Гьорче Петров, след като техен нападател бе оставен сам пред наказателното поле и стреля от 23 метра в левия горен ъгъл. Пиринци тръгнаха да връщат попадението веднага, като в 60-та минута Благов изработи дузпа, която Златинов хладнокръвно реализира за крайното 2:2.
В 70-та минута мениджърът Уорън Фийни направи пълна смяна на единайсеторката.
До края на мача Габриел Да Силва имаше възможност на два пъти да донесе победа за зелените, но не успя.
Следващата контрола за Пирин е в сряда, срещу полския Термалика,