2018 май

Пирин в битка за място на бараж с ...

ОФК Пирин се впуска във втора тежка битка за място на баража, даващ право на участие в Първа лига за сезон 2018-19. Орлетата излизат на ст. Христо Ботев срещу Витоша Бистрица утре от 17:30, имайки крехка преднина с победата си с 0:1 от четвъртък в първия двубой.
Вече стана ясно и крайното класиране на Втора лига, като заелият второ място отбор, който ще се срещне с победителя от Пирин и Витоша, е столичният Локомотив.
Ръководството, футболистите и треньорите на Пирин още веднъж приканват истинските и верни привърженици на орлетата на подкрепят отбора в тежката битка утре. Цената на билет за мача отново ще бъде 4 лв., като и този път, подобно на мача с Етър, ще има томбола с на гради.
Голямата награда утре ще бъде уикенд за двата в четири звездния хотел „Катарино Спа“, както и фланелка на Пирин, и награди предоставени от „Изоспорт“.

Пирин с важна крачка към финален бараж

 

ОФК Пирин направи важна крачка към финален бараж с отбор от Втора лига, който ще даде право на участие в следващото издание на Първа лига в сезон 2018-19.
Орлетата се бориха мъжки и извоюваха трудна победа в Бистрица с 0:1.
В понеделник, от 1730 на ст. Христо Ботев, двата отбора се изправят още веднъж в мач реванш, който се явява от изключителна важност за зелените. .
БФС насрочи мачовете баражи с отбори от втора лига за 24-и и 25-и май. Датата, която интересува Пирин е 25 май, като евентуалния краен победител от мача в понеделник ще срещне втория от Втора лига на ст. Лаута в Пловдив от 20:00 часа.

Пирин има нужда от 12-тия играч

 

Отборът на ОФК Пирин Благоевград е на прага на един от най-важните си мачове през сезона – директен двубой за елиминация и оставане в групата на майсторите. Отборът, треньорите и ръководството апелират верните привърженици на орлетата да подкрепят с пълни сили момчетата, в очертаващия се тежък сблъсък с Етър Велико Търново в понеделник.
Въпреки трудностите и голямата конкуренция, футболистите на ОФК Пирин доказваха през целия сезон с качества, характер и себераздаване, че заслужават мястото си сред най-добрите в България и за догодина. За това – всички на стадиона за отбора на Благоевград.
Двубоят с Етър е в понеделник – 14.05, от 20:30 часа. Цената на билет за мача ще бъде 4 лв.

Пирин гостува на Етър в понеделник

 

ОФК Пирин Благоевград ще играе с Етър Велико Търново в полуфиналите от плейаута на Първа лига. Орлетата гостуват в старата столица на 07.05, като мачът е от 20:00.
Ответният двубой е на 14.05, отново понеделник, от 20:30 на ст. Христо Ботев в Благоевград.
Победителят от двата мача ще срещне победителят от другата двойка – Дунав и Витоша, като същото важи съответно за загубилите.
Пиринци подновяват тренировки днес, след като бяха пуснати почивка в неделя и понеделник.