Телефон: +359 87 991 4003
Магазин: +359 88 977 1922
shop@fcpirin.com

November 2018 - FC Pirin Blagoevgrad - Official website

Пирин няма място за отстъпление. Наградиха млад талант ...

ОФК Пирин няма право на повече грешки у дома. С това започна днешната пресконференция на старши треньора на орлетата Петър Златинов, ден преди важния мач с Монтана.
„Крайно разочаровани сме от загубените точки в Балчик. Един възможен и със сигурност по-малко футболен отбор от нас, който с малко помощ достигна до победа. На нас точките ни липсват основно от това, липса на опит и концентрация в детайлите, в тънките моменти. Нямаме повече място за отстъпление и грешки, срещу Монтана точките са много важни.“ , сподели Златинов пред медиите.
С проблеми от Балчик са Златинов, Благов, Костадинов и Вачев, като за тях ще се решава след последната тренировка днес. Мачът с Монтана е утре от 14:30 на ст. Христо Ботев.
Преди пресконференцията, управителят на ОФК Пирин Венко Попов подари чисто нов спортен екип на младия състезател от набор 2006 г. Ерик Филипов, който наскоро получи високо признание за таланта си. Заедно с други 15 деца в тази възраст, Филипов бе награден на ежегодната церемония, организирана от Асоциацията на българските футболисти, Министерството на младежта и спорта, Българския футболен съюз и Coca-Cola, за най-добър млад футболист.

Пирин – Монтана в събота

 

ОФК Пирин продължава инициативата с по-евтини билети за желаещите да посетят предстоящия домакински мач на орлетата в събота. Пиринци се изправят срещу един от лидерите в първенството – ФК Монтана. Двубоят е с начален час 14:30.
Утре и в петък, от 9:00 до 13:00 на касата в административната сграда на клуба, може да се закупят билети за двубоя на цена от 3 лв. В събота, преди мача, цената на билет остава 5 лв.

Стефанов и Митев отново национали

 

Юношите на ОФК Пирин Методий Стефанов и Димитър Митев отново попаднаха в списъка на селекционера на националния отбор до 19 г. на България Ангел Стойков. Те ще участват в подготвителен лагер на тази формация за предстоящите квалификации за европейско първенство. В този предварителен кръг от квалификациите, четирите отбора от група 13, които са България, Румъния, Гибралтар и Гърция, ще играят всеки срещу всеки, по един мач. България е домакин на квалификационната група, а двубоите ще се играят в Сливен.