Телефон: +359 87 991 4003
Магазин: +359 88 977 1922
shop@fcpirin.com

January 2019 - FC Pirin Blagoevgrad - Official website

Пирин с двуразови тренировки до края на седмица. ...

Футболистите на ОФК Пирин продължават подготовката си за пролетния дял от първенството на Втора Лига с пълна сила. До края на седмицата зелените ще се готвят двуразово. Заниманията се водят основно на новата база в с. Падеш, където въпреки сериозните дъждове, теренът е в отлично състояние.
След загубата от Царско Село трима напуснаха лагера – Йоан Маринов, Давид Стоянов и Теодор Ганчев. Други двама се присъединиха към състава – Мартин Димитров и Кристиян Бешев. И двамата са в младша възраст и ще бъдат на проби. Очаква се към отбора да се присъедини и десен краен защитник.
Междувременно пропадна контролата с ЦСКА-София.
Тази седмица предстои само една контрола, в събота, срещу Лудогорец Б, като отново мачът ще се играе на ст. Христо Ботев. Началният час е 14:30.

Лош старт за Пирин в контролите.

 

ОФК Пирин стартира с тежка домакинска загуба в контролните срещи. Орлетата загубиха с 1:5 от Царско Село , пред около 100 зрители на ст. Христо Ботев.
Непосредствено преди мача, треньорските щабове на двата тима се разбраха срещата да се изиграе във формат 3х30, за да може всички налични състезатели на вземат участие, а ако се наслаждавате на онлайн залагания, погледнете този бонус код bet365.
Голът за Пирин бе дело на Кирил Грозданов, който отбеляза отблизо след избит удар на Владислав Златинов. Орлетата имаха и още възможности за гол, но липсата на обиграност в състава доведе до пропуски.
В отбрана ситуацията бе същата, като повечето грешки доведоха и до звучните пет попадения за Царско Село.
За Пирин в мача играха всички играчи дошли на проби.
Състав на Пирин: Иван Аврамов, Давид Стоянов, Мирослав Пушкаров, Любомир Гуцев, Илиян Митрев, Теодор Ганчев, Никола Георгиев, Кирил Грозданов, Димитър Благов, Владислав Златинов и Виктор Янев. В игра още влязоха Радослав Ангелски, Крис Кюисе, Димитър Митев, Александър Бастунов, Виктор Ергин, Кирил Мутавджийски, Емил Петров, Любомир Цолев, Марио Топузов, Веселин Любомиров, Денис Ангелов, Йоан Маринов, Ивайло Михайлов и Хуан Пабло.

Почина Иван Вуцов!

ОФК Пирин ЕООД Благоевград с прискърбие изказва съболезнования на семейството и близките на легендата на българския футбол Иван Вуцов.
Бог да го прости!

Пирин ще играе контрола с Лудогорец, може би ...

ОФК Пирин направи малка промяна в графика с контролните срещи днес.
Орлетата ще изиграят една контролна среща с втория отбор на Лудогорец на 02.02 в Благоевград, а на следващия ден, най-вероятно ще се играе и спаринг с ЦСКА-София, след като червените се завърнат от лагер в Испания. Предстои да се доуточни, къде ще се играе евентуалния мач със столичани.
Трети ден орлетата тренират в тежки условия, след като студът пречи за премахването на снежната покривка и зелените наблягат най-вече на физическите упражнение. За тази седмица се предвидени още няколко занимания и евентуална учебна игра в събота, ако условията се подобрят и позволяват.
Графика с контроли на Пирин, към момента изглежда по следния начин:

26.01 от 14:00 на ст. Христо Ботев: Пирин – Царско Село
02.02 от 14:00 в Рилци: Пирин – Лудогорец Б
03.02 от 14:00 на ст. Христо Ботев: Пирин – ЦСКА София ( под въпрос )
06.02 от 14:00 в Рилци: Пирин – Сливнишки Герой
09.02 от 14:00 в Рилци: Пирин – Септември Сф U19
13.02 от 14:00 в Сандански: Вихрен – Пирин
16.02 от 14:30 в Благоевград: Пирин – Саса Каменица Македония

Пирин стартира подготовка с 26 състезатели

 

ОФК Пирин Благоевград започна зимната си подготовка за сезон 2018-19 днес на ст. Христо Ботев. Старши треньорът Петър Златинов изведе 26 състезатели от съблекалнята, като почти половината от имената в състава са нови.
Отец Бербатов отслужи молебен за здраве и успехи на отбора, като сред присъстващите бяха и близо петдесетина привърженици на зелено- белите.
Сигурни нови попълнения за орлетата към момента са централните защитници Любомир Гуцев и Мирослав Пушкаров. В състава са още Давид Стоянов и Йоан Маринов, с които предстоят преговори. На проби са всички останали, сред които са юношата на клуба Кирил Мутавджиски, Виктор Янев, Иван Аврамов, Михаил Михаилов, Теодор Ганчев, Николай Петков. С първия отбор ще тренират юношите Виктор Ергин, Ивайло Михайлов, Денис Ангелов и Любомир Цолев.
Цялата подготовка на Пирин ще се проведе в Благоевград, като старши треньорът на зелените изрази надежда времето да се затопли по-бързо, за да може състезателите да се готвят на естествен терен.
Първата контрола за Пирин е на 26.01 с Царско Село в Благоевград, с начален час на двубоя 14:00.

Пирин стартира в понеделник

ОФК Пирин ще стартира подготовката си за пролетния полусезон 2019 в понеделник от 14:00 на ст. Христо Ботев. По традиция, първото занимание ще бъде предшествано от водосвет за здраве и успех. Очаква се, групата на орлетата да бъде от около 22-24 състезатели.
Ръководството на клуба кани всички привърженици и заинтересовани приятели на ОФК Пирин ЕООД Благоевград да присъстват на първото мероприятие на отбора за годината.

Пирин стартира подготовка на 14-ти

ОФК Пирин ще стартира подготовката си по план, на 14.01 в 14:30 на ст. Христо Ботев. Традиционно, старта на тренировките ще бъде предшестван от водосвет за здраве и успехи, който е с начален час 14:00.
До момента пиринци имат фиксирани 6 контролни срещи. Те са както следва:

26.1.2019 с Царско Село -14:00 в Благоевград

2.2 Пирин Разлог – в Благоевград

6.2 Сливнишки Герой – 14:00 в Благоевград

9.2 Септември U19 – в Благоевград

13.2 Вихрен – в Сандански

16.2 Македонски отбор в Благоевград

През изминалите празници, орлетата се разделиха по взаимно съгласие с девет състезатели. От отбора си тръгват Аспарух Смилков, Петър Христов, Любомир Христов, Евгени Тунтев, Росен Кръстев, Цветомир Вачев, Александър Башлиев. Свършиха договорите за наем и на състезателите Тодор Траянов и Милко Георгиев.
Треньорският щаб и ръководството на клуба работят усилено за добра селекция, която да помогне на отбора да подобри позицията си във Втора лига.