8

Орлин Старокин

Защитник

03

Мачове

Рожден ден

08-01-1987 (35)

Националност

Bulgarian

Рожден ден 08-01-1987 (35)
Националност Bulgarian
Играна мач 3
Гол 0
Червена карта 0