17

Спас Георгиев

Нападател

03

Мачове

Рожден ден

21-06-0199 (1822)

Националност

Bulgarian

Рожден ден 21-06-0199 (1822)
Националност Bulgarian
Играна мач 3
Гол 0
Червена карта 1