ФК Пирин Благоевград ще стартира нова процедура по привличане на млади таланти в клуба. „Орлетата“ официално вече ще имат и групи при най-малките, които ще тренират и състезават във възрастите U9, U10, U11 и U12.

За да бъдат привлечени в селектираните отбори на ФК Пирин Благоевград (U9, U10, U11, U12), играчите първо трябва да вземат участие в годишния селекционен подбор. Той ще се проведе през месец юни. Треньорският персонал на Пирин ще оценява играчите, за да определи състава на съответния отбор – набор. Качествата на играчите ще се оценяват въз основа на представянето им по време на редовния сезон на клуба и ежегодния 2-дневен пробен процес.
Годишният селекционен подбор е отворен за всички (включително настоящите играчи в Академията) и се провежда под надзора на клубните директори. Крайните решения за селекционния подбор се основават изцяло на футболни аргументи и треньорите са отговорни за вземането на обосновано решение за доброто на играча, отбора и клуба. На нашите треньори се предоставя свобода да работят обективно и на всеки играч ще бъде дадена справедлива възможност за участие в отбора.

•Изборът се основава на две тренировъчни сесии.

•Силно препоръчително е детето Ви да посети и двете сесии.

•Селекционният подбор ще се проведе на спортната база в с. Рилци.

•Бъдете 30 мин. по-рано на първия ден и 15 мин. по-рано за сесията на втория ден.

Регистрирайте се предварително чрез линка в нашия уебсайт  или в официалната Facebook страница на клуба, като по този начин няма да има нужда от чакане в първия ден от годишния селекционен подбор. Предварителната регистрация е с цел да се запишете за годишния селекционен подбор и не задължава играчите да играят в Пирин, докато играчът действително не приеме оферта от нашия клуб.

Селекциите

Такса за настоящи играчи на ФК “Пирин” Благоевград и ДЮФК “Хлапетата”  – 5 лева;

Такса за ново-регистриран играч – 10 лева;

Ако играчът бъде селектиран за школата на клуба, тази такса ще бъде приспадната от редовната месечна такса за спортна подготовка във ФК Пирин Благоевград.

Facebook: pirinyouth;

Интернет адрес: academy.fcpirin.com

Имейл за въпроси – trials@pirinfc.com