ОФК Пирин ще излезе да се надиграва и да спечели точки от домакинството си на ЦСКА-СОФИЯ утре. Старши треньорът на орлетата Милен Радуканов е убеден в качествата и силите на състезателите си, които според него са способни да се противопоставят с успех на един от водещите отбори в България.
„Само ние и ЦСКА-СОФИЯ играем през два дни в рамките на тази седмица. Те, естествено, имат по-дълга скамейка и повече състезатели с класа и визитка, но това не ни притеснява. Играчите ни показаха мъжество и дух в последните 3 мача и съм сигурен, че утре ще се забавляват и ще се надиграват с отбора гост“, заяви Милен Радуканов.
Пиринци ще се в оптимален състав, като схващанията, които получиха тримата излезли преждевременно от мача с Дунав Русе състезатели са почти възстановени и ще са на линия за мача.
„Дано утре си говорим за футбол след срещата и да не коментираме извън спортни неща, като съдийски и организационни фактори. Надявам се и благоевградската публика да ни подкрепи силно, защото за нас е винаги удоволствие да играем на пълни трибуни“, каза още старши треньорът на Пирин.
Двубоят е утре, в 15:00, като вратите на ст. Христо Ботев ще бъдат отворени за феновете още в 13:00. Цена на билета е 6 лв.