Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели пред www.fcpirin.com очакванията си за мача с Нефтохимик.
„Със сигурност трябва да сме по уверени, след като успяхме да спечелим категорично последния си мач у дома. Но също така и заради успеха, който постигнахме в понеделник. Но няма да бъде лесно, нека не си правим илюзии. Гледах Нефтохимик. Имат добри играчи и действат без страх, действат енергично на терена. Но ние трябва да продължим да показваме лицето от последните два мача. Да, факт е, че другите отбори влизат пределно мотивирани срещу Пирин и това е нормално.
Ние имаме добри, опитни играчи и трябва да се справяме с нашите съперници, независимо от това, колко мотивирани са те. Без значение срещу кого се изправяме, ние приемаме всеки отбор еднакво. Приемаме всеки съперник с уважение. Цикълът е натоварен, но аз като футболист съм попадал в невероятно наситена програма и мога да кажа, че мачовете ти помагат да се задържиш в добра физическа форма, стига разбира се, да се възстановяваш правилно.
Когато се готвиш правилно за конкретния следващ мач – няма проблем от сгъстения цикъл, защото той те държи във форма. Въпрос е само на възстановяване. Като цяло нямаме проблеми с контузени футболисти от мача с понеделник.
Имаме леки проблеми, които са нормални – все пак мачът бе преди три дни. Джордж Оукли продължава лечение, извън групата остават и карантинираните“, заяви Уорън Фийни.