След среща между представители на привържениците на отбора и изпълнителния директор на ФК Пирин Таско Тасков по повод цените на билетите и абонаментните карти за домакинските мачове от сезон 2021-22 г., бяха определени две ценови категории.

Първата ценова категория включва домакинските срещи с отборите на ЦСКА (София), Левски, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Лудогорец и Локомотив (София). Цената на билета за тези домакински срещи ще бъде 12 лв.
Втората ценова категория включва останалите ни съперници в Първа лига. За тези мачове цената на домакинския билет ще бъде 8 лв.

Ценовите категории не важат за детските и пенсионерски билети, които ще бъдат на цена от 4 лв. за всички домакински двубои.

Билетите за ВИП зоната (последните 3 реда на ВИП сектора) ще бъдат на цена от 50 лв за всички домакински срещи.
Билети за домакинските ни мачове могат да бъдат закупени от нашия Фен Магазин в Благоевград или от платформата на партньорите ни от URBO.

Абонаментните карти за сезон 2021-22 ще се предлагат в следните варианти:

Обикновена сезонна карта – 94 лв.
(За притежатели на абонаментна карта от миналия сезон цената е 58 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

Пенсионерска сезонна карта – 58 лв.
(За притежатели на пенсионерска абонаментна карта от миналия сезон цената е 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плеойфите от Първа лига).

Детска сезонна карта – 58 лв.
(За притежатели на детска абонаментна карта от миналия сезон цената ще бъде 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

ВИП сезонна карта – 900 лв.
(За притежатели на ВИП абонаментна карта от миналия сезон цената е 720 лв. Важи за всички домакински срещи, плейофите на Първа лига и мачовете от турнира за купата на България. Картата дава право на паркомясто на стадион „Христо Ботев“).
Вземи твоята абонаментна карта онлайн или от нашия Фен Магазин в Благоевград.

Купи стандартна сезонна карта тук

Купи детска сезонна карта тук

Купи пенсионерска сезонна тук

ВИП сезонна карта тук

Внимание: притежателите на сезонна карта от миналия сезон могат да ползват отстъпка при покупка на новата си карта само във Фен Магазина ни в Благоевград.


[/tp]