ФК Пирин с удоволствие съобщава за началото на две нови партньорства, които ще гарантират доброто бъдеще на клуба.

Подробности относно договорите ще бъдат разкрити на специална пресконференция на стадион „Христо Ботев“ в понеделник, 10 януари, от 10:15 ч.

Единият от двата партньора е компанията М.Б.C. Трейд АД, с чиято финансова помощ и съдействие на стадион “Христо Ботев” ще бъде осигурена Лед дисплейна система от последно поколение. Това ще открие нови, атрактивни и модерни възможности за реклама.

Другият партньор ще осигури стабилна финансова подкрепа на клуба.
Веднага след това, изявления за представителите на медиите ще направят изпълнителният директор на ФК Пирин Таско Тасков и кметът на Община Благоевград Илко Стоянов.

Договорите, които ще гарантират доброто развитие на клуба са подписани благодарение на отличната работа на клубното ръководство на ФК Пирин в лицето на спортно-техническия директор Петър Михтарски, изпълнителния директор Таско Тасков, както и на кмета на Община Благоевград Илко Стоянов.

Традиционният водосвет за здраве и успехи на тима ще започне в 11:00 ч., след което треньорският щаб и част от футболистите ще споделят очакванията си за подготвителния период и началото на първенството в Първа лига.

Представителите на медиите ще бъдат допускани на стадион „Христо Ботев“ срещу валидни журналистически карти и при спазване на противоепидемичните мерки.