Отборът на Пирин- Благоевград завърши наравно мача от 20-ти кръг на Втора лига с Ботев- Гълъбово днес. Зелените си тръгнаха от Трейс Арена с 1 точка, след зрелищна игра и краен резултат 3:3.

Три минути след първия съдийски сигнал Бейсим Бейсим успя да открие резултата, в полза на домакините. В 27-та минута Пирин отвърна на удара, след попадение на Никола Георгиев. Минута преди края на първото полувреме съдията отсъди наказателен удар в полза на Ботев. Изпълнението, в лицето на Методи Костов, доведе до покачване на резултата за 2-1 в 44-тата минута.

След почивката орлетата отново изравниха резултата. В 56-тата минута Владислав Златинов отпрати кълбото право в мрежата на Пламен Колев. Съставът на Ботев не се забави с отговора и през 63-тата минута резултатът отново бе повишен за 3-2. Минути преди края на двубоя Димитър Благов успя да отвърне на удара. В 84-тата минута орлето бе точно за 3-3, с който резултат осигури и точката на отбора.

След края на мача възпитаниците на Петър Златинов остават на 14-та позиция в класирането с актив от 18 точки, а домакините се нареждат една позиция напред с 21 точки.